INSTALIM SISTEMESH ELEKTRIKE

BUILD Smart BUILD with virtuS tech !

Zgjidhja juaj për energjinë elektrike

Projektimi dhe konsulenca

Te projektosh do te thote te ndertosh ate qe klienti kerkon duke shprehur deshirat e tij dhe sygjerimet e tua per te nxjerre nje produkt cilesor ne perfundim.

Implementim

 

Te implementosh nje projekt do te thote te realizosh nje projekt sa me cilesor konfort standarteve duke rishikuar koston e tij.                                                                 

Mirembajtje

 

Mirëmbajtja është një pjesë e rëndësishme e procesit të punës në fushën e instalimeve elektrike.                                                                                                   

SHERBIMET QE OFROJME

NE OFROJME SHERBIME PROFESIONALE 

MISIONI YNE

VIRTUS TECH ka si mision perkushtimin ,inovacionin dhe teknologjine bashkekohore per klientet e saj.

80

PROJEKTE TE PERFUNDUARA

100

KLIJENTE TE KENAQUR

HOTELERI

SMART HOME & KNX

Kur SMART HOME dhe KNX integrohen në hotele, kjo mundëson automatizimin e shumë funksioneve të rëndësishme për nje eksperiencë të shkëlqyer të klijentëve, siç janë ndriçimi, ngrohja, ventilimi dhe siguria.

LEXO ME SHUME

REZIDENCA BANIMI

APARTAMENTE ,VILA

Pervec instalimeve elektrike ne bejme te mundur dhe instalimin e sistemeve te automatizuara (SMART HOME ) .Te cilat munesojne ndriçimin automatik, kontrollin e ngrohjes dhe ftohjes, dhe sigurinë e shtëpisë.

LEXO ME SHUME

PROJEKTIM & IMPLEMENTIM

QENDRA TREGETARE

Projektim instalim dhe mirembajte te sistemeve elektrike te qendrave te medha tregetare duke perfshire edhe sistemet e ngrohjes ,sigurise dhe te sistemit te internetit .Ne mundesojme qe te gjitha sistemet qe do instalojme dhe ato egzistuese te jene ne perputhje me standartet dhe rregulloret e sigurise .

LEXO ME SHUME

KAPANONE INDUSTRIALE

BMS

Instalimi i sistemeve të menaxhimit të ndërtesave (Building Management Systems – BMS) në kapanone industriale është një proces teper i rëndësishëm. Në këtë proces, kompania VIRTUS TECH ben te mundur  instalimin  dhe lidhjet e  sistemeve te ndryshme të ndërtesës në një sistem të integruar BMS.

LEXO ME SHUME

NA TELEFONONI NE CDO KOHE!

+355694649310

SHERBIME SPECIALE

ne kemi zgjidhjen

Per cdo problem qe keni ne sistemet elektrike ne jemi ketu prane jush per te gjetur zgjidhjen me te mire. Ne ofrojme  projektim, implementim dhe mirembajteje per cdo projekt elektrik

MATERIALE, MIREMBAJTJE ME CILESI TE LARTE

KUSH JANE PARTNERET TANE NE KETE RRUGETIM SUKSESI

Impiantet tona jane komfort standarteve ISO dhe IEC

Sherbime te tjera

ne ofrojme zgjidhje cilesore elektrike

SHERBIME SPECIALE

SISTEMET ELEKTRONIKE

DATA, CCTV,KONTROLLI I AKSESIT,DEDEKTIMI I VJEDHJES DHE DEDEKTIMI I ZJARRIT

EVAKUIMI NE OBJEKT

SISTEMET E NDRIÇIMIT TË EMERGJENCËS

Spitale, qendra tregtare, zyra, klinika, hotele, banesa dhe ambiente industriale.

EFIÇENCA ENERGJITIKE

ENERGJITË E RINOVUESHME

Energjitë e rinovueshme janë burime energjie që mund të ripertrijne vetveten dhe nuk shkaktojnë ndotje të ambientit.

kush dhe pse na kane zgjedhur ne

sepse ne jemi nje nder kompanite lider per instalime elektrike në ven

PROJEKTET TONA

Sistemi elektrik

Sistemi elektronik

Sistemi sigurise

PROJEKTET TONA

Instalimin e plote te sistemeve elektrike

Implementim te sistemeve te sigurise dhe te zjarrit

sistemet elektronike

NA TELEFONONI

+355694649310

DERGONI NJE EMAIL

info@virtustech.al

NA KONTAKTONI

5 + 2 =

%

Projekte

Industriale

%

Projekte

Rezidenciale

Translate »